Hi! I'm your trusted Shaklee Independent Distributor

Dapatkan konsultasi percuma dan cara pengambilan vitamin dan suplemen Shaklee yang betul dari saya. Cash on delivery (COD) area Denai Alam, Bukit Subang, Bukit Jelutong, Subang Bestari, Subang 2 & Kota Damansara. Penghantaran melalui Pos Laju ke seluruh Malaysia.

Thursday, 24 April 2014

Kelebihan dan kebaikan Vivix

Assalamualaikum

Hari nak sambung tentang kelebihan dan kebaikan Vivix pula. Jom kita tengok mengapa ramai yang dah jatuh cinta dengan Vivix...

Kelebihan Vivix

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan Vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam badan telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh).


Vivix sebenarnya merupakan tonik kesihatan dan anti-penuaan yang hebat. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan amat digalakkan mecuba Vivix. Mereka yang ingin sentiasa sihat dan awet muda pun elok amalkan Vivix. Memang diakui harganya yang agak mahal tetapi kalau result yang kita dapat lebih dari harga sebotol Vivix, tak ke berbaloi namanya tu? Bak kata orang 'health is wealth'. Kalau duit banyak pun tapi badan tak sihat, tak seronok juga kan?

Kepada sesiapa yang ingni merasai khasiat kebaikan Vivix boleh hubungi saya ye...

Asmin Fahmi
012-7747857
FB: Asmin AG
FB Page: Alam Wellness
Email: asmin.fahmi@gmail.com

No comments:

Post a Comment