Hi! I'm your trusted Shaklee Independent Distributor

Dapatkan konsultasi percuma dan cara pengambilan vitamin dan suplemen Shaklee yang betul dari saya. Cash on delivery (COD) area Denai Alam, Bukit Subang, Bukit Jelutong, Subang Bestari, Subang 2 & Kota Damansara. Penghantaran melalui Pos Laju ke seluruh Malaysia.

Thursday, 17 April 2014

Set kurus yang selamat dan berkesan

Assalamualaikum

Hari ini saya nak berkongsi dengan anda semua tentang Set Kurus yang ditawarkan oleh Shaklee. Memang ramai yang mempunyai masalah berat badan dan ramai juga yang cuba mencari jalan penyelesaian. Lambakan produk penurunan berat badan di pasaran menjadikan pengguna bingung untuk mencuba produk yang betul-betul dapat mengatasi masalah mereka. 

Apa ciri-ciri yang anda cari untuk mendapatkan satu produk untuk kurangkan berat badan?

1. Produk yang cepat memberikan kesan tapi belum tentu selamat?
2. Produk yang murah?
3. Produk yang selamat dan berkesan?

Kalau anda pilih no. 1 & 2, memang itu tidak ditawarkan oleh Shaklee. Jadi set kurus Shaklee mahallah ye? Set kurus Shaklee tidak terlalu mahal dan kami telah dilatih untuk memenuhi keperluan dan melihat budget pelanggan terlebih dahulu. Ada gabungan set kurus yang dalam lingkungan rm100 saja. Murahkan? Yang paling penting, set kurus Shaklee selamat, halal, berkesan dan tiada kesan sampingan.Bagi anda yang baru mengenali suplemen Shaklee, berikut adalah cadangan suplemen yang dapat membantu anda turunkan berat badan secara sihat dan semulajadi. 

Herb-Lax - Detoks usus dan membantu masalah sembelit

Alfalfa - Detoks seluruh badan, keluarkan lemak dari badan dan kurangkan retensi air

Lecithin - Memecahkan lemak

Omega Guard - Membakar lemak dan membantu mengawal selera makan

ESP/Cinch Shake - Mengekalkan otot tanpa lemak supaya badan tidak mengelebar dan memberi rasa kenyang yang lama

Sila hubugi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang cara pengambilan set kurus yang betul agar anda mendapat kesan yang optimum.

Asmin Fahmi
012-7747857
FB: Asmin AG
FB Page: Alam Wellness
Email: asmin.fahmi@gmail.com

No comments:

Post a Comment