Hi! I'm your trusted Shaklee Independent Distributor

Dapatkan konsultasi percuma dan cara pengambilan vitamin dan suplemen Shaklee yang betul dari saya. Cash on delivery (COD) area Denai Alam, Bukit Subang, Bukit Jelutong, Subang Bestari, Subang 2 & Kota Damansara. Penghantaran melalui Pos Laju ke seluruh Malaysia.

Friday, 12 June 2015

Happy birthday, my bodyguard...

Assalamualaikum...

Dua hari lepas genap usia anak sulung saya 11 tahun...haishhh cepat sungguh masa berlalu. Tahun ni tak beli kek pun sebab macam bosan je bila birthday mesti ada kek. So tahun ni celebrate kat Tony Roma's je. Yang bestnya bagitau waiter kat situ yang kami celebrate birthday, dapat complimentary aiskrim vanila & coklat cake...ada lilin sebatang dan diorang siap nyanyi 'happy birthday':)

Lepas settle makan, pegi The Curve ada aiskrim 'tongkat' punya stall. First time tengok aiskrim macam tu...sebatang rm5...tapi rasa berbaloi kot sebab aiskrim dia penuh dalam batang yang panjang tu.

Mama doakan Fahim sihat, ceria, panjang umur, murah rezeki serta bahagia duia akhirat. Jangan sia-siakan masa yang kita ada. Sentiasa berbuat baik pada semua orang.

Sedap appertizer ni esp yang potato tu

Lamb ribs full slab...boleh share sekeluarga

Complimentary kek & aiskrim

Aiskrim tongkat...pilih flavour strawberry

Adik muka masam sebab taknak share

Balik rumah ada suprise present dari Mak Teh
Happy sangat dapat bola tu sebab memang dah lama nak beli. Tup...tup ada orang hadiahkan. Actually mama yang bagitau Mak Teh awak nak beli bola...hehehe.

No comments:

Post a Comment